This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Valokuvaaja Sami Kilpiö

sami@kilpio.net

041-7211230

Sami Kilpiö on Salossa asuva kuvajournalisti ja valokuvaaja joka työskentelee pääasiassa lehdistölle. Kilpiön kuvia ja videoita ovat julkaisseet mm. Helsingin Sanomat, Yle, Aamulehti, Turun Sanomat, Der Spiegel, London Times ja lukuisat muut kotimaiset ja kansainväliset uutisvälineet.

Tähtitieteilijä Esko Valtaoja mökkijärvessään.
Juha Sipilä Turun lentokentällä matkalla lentämään yksityistä suihkukonetta.
Turun terrori-isku. Kaksi ihmistä kuoli ja kahdeksan loukkaantui puukkohyökkääjän iskussa.
Marjatta Sarpaneva (os. Svennevig) viettää kesää Dömaskärissä, joka sijaitsee Gullkronan selällä saaristomerellä.
Kirjailija Kaari Utrio (s.1942) kotonaan Somerniemellä.
Kokoomuksen puoluekokous Logomossa Turussa 8.-10.6.2018. Petteri Orpo ja Jan Vapaavuori menivät sote-paneelikeskustelun jälkeen yhdessä kaljalle. Orpo maksoi.
Jalkapallon mm-karsintaottelu Suomi – Kosovo Veritas-stadionilla Turussa maanantaina 5. syyskuuta 2016. Enis Alushi, Teemu Pukki, ja Alban Pnishi.
Airiston veneturman jälkeen on puhuttu paljon nopeiden veneiden määrän kasvusta. Hanko Poker Run -tapahtumaan osallistuivat Petri Virtanen Kokemäeltä ja Mika Mesterton Reposaaresta 12metrisellä Sunseeker veneellä.
Ypäjän Hevosopisto on hevosalan ja -urheilun pääkeskus, joka on ollut taloudellisissa vaikeuksissa viime vuodet. Opiston hevonen Lucky Star II ja taustalla rehtori Pauliina Mansikkamäki.
Neljäkymmentäviisi hautakynttilää ja yhdet työhansikkaat Nokian Salon toimipisteen portti matkapuhelintehtaan työntekijöiden viimeisenä työpäivänä.
Helsingin huumepoliisin päällikkö Jari Aarnio käräjäoikeudessa 16. joulukuuta 2014.
Ohjaaja Kari Väänänen helpottamassa oloaan Kemijärven torilla, joka on nimetty Taivaan tulien aukioksi Väänäsen ohjaaman ja käsikirjoittaman televisiodraaman mukaan.